Zverejnené 26.11.2018,

Petržalská knižnica sa neustále snaží vylepšovať svoje služby pre čitateľov.  Najnovšou novinkou v našej ponuke je nový bibliobox.

Prvý bibliobox sme umiestnili do približného stredu Petržalky, k Domu kultúry Zrkadlový háj, v ktorom sídli jedna z našich desiatich pobočiek. Tento bibliobox  už sedem rokov slúži svojmu účelu a využívajú ho  mnohí čitatelia.

Nový bibliobox nájdete pri pobočkách na ulici Vavilovova, vedľa vstupu do pobočky Vavilovova 26. Zhotovený je vo farbách knižnice a  určite ho neprehliadnete. Do biblioboxu môžete vrátiť knihy z ktorejkoľvek pobočky. Novým biblioboxom vám chceme uľahčiť vrátenie požičaných kníh aj v tejto časti Petržalky a vyhnúť sa tak upomienkam v prípade, že nestihnete vrátiť knihu počas výpožičných hodín knižnice.   Knihy budú knihovníci vyberať každý deň ráno a následne ich prerozdelia na pobočky, z ktorých boli požičané.

 


POZNÁMKA:

Bibliobox neslúži na vkladanie knižných darov. V prípade vrátenia kníh s upomienkou, bude sankcia uplatnená pri najbližšej návšteve čitateľa v knižnici.