Zverejnené 10.07.2015, Pre deti Pre dospelých Pre mládež
Knižný kolotoč 2015
Knihy dostávajú novú šancu

Miestna knižnica Petržalka Vás s radosťou opäť pozýva povoziť sa na Knižnom kolotoči. Tento rok je to 8. ročník a pripravíme pre Vás dve kolá. Cieľom knižného kolotoča je podpora čítania kníh bez potreby zaregistrovať sa v knižnici a využitie šance vrátiť knihy putovnou formou medzi Petržalčanov, ktorí dajú knihám vyradeným z knižného fondu druhú šancu. Radi medzi Petržalčanmi spropagujeme naše pobočky a služby, ktoré v knižnici poskytujeme, pretože mnohí ešte stále nevedia, čo všetko sa dá v knižnici nájsť a že knižnice už dávno nie sú iba požičovňami kníh.
Miesto konania: pred budovou Technopolu pri fontáne. Pri zlom počasí vo vestibule.
Termíny:
1. kolo 8. júla 2015 od 9.00 – do 12.00 hod.
2. kolo 5. augusta 2015 od 9.00 – do 12.00 hod.

Budete mať možnosť zadarmo získať knižku, ktorú by ste mali po prečítaní ponúknuť ďalším záujemcom – v rodine, známym, priateľom… Môžete ju aj nechať na verejne prístupnom mieste, kde si nájde svojho čitateľa. Knihy sú označené infomačnou nálepkou. Do letného projektu sú zaradené knihy vyradené z knižného fondu knižnice tzv. duplikáty alebo ide o knihy pochádzajúce z darov od občanov. Veríme, že si medzi knižkami nájdete svoj obľúbený žáner na dovolenku: dobrú detektívku, historický román, napínavý triler, román pre ženy, sci-fi, či v súčasnosti obľúbené romány fantasy a určite aj niečo pre deti.

Teší sa na Vás
Miestna knižnica Petržalka

Knižný kolotoč 2015 – 1. kolo
Knižný kolotoč 2015 sa v Petržalke rozbehol. Miestna knižnica Petržalka dnes 8. júla roztočila prvý krát kolotoč 8. ročníka. Do ponuky sme pripravili asi 500 kníh a z nich rozdali asi 250 kníh, o ktoré sa podelilo približne 100 záujemcov v priebehu celého dopoludnia. V ponuke dominovali detektívky, historické romány a sci-fi romány. Potešilo nás, že ste mnohí priniesli aj vlastné knihy a tak prispeli do ponuky kníh. Pripájame aj fotky a tešíme sa na Vás opäť 5. augusta o 9.00 hod. pri fontáne.

kk15a-01.JPG kk15a-02.JPG kk15a-03.JPG
kk15a-04.JPG kk15a-05.JPG